Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/paintballpremium.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/paintballpremium.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Praktisk info i forbindelse med Paintball
Bundgårdsvej 40, 7000 Fredericia
kontakt@paintballpremium.dk 4032 8402

Vi har besvaret de mest stillede spørgsmål, men finder du ikke svar, så tøv ikke med at udfylde besked-feltet til højre. Vi svarer regelmæssigt indenfor 24 timer (også i weekenden).

 • Aflysers arrangement ved regn?

  Nej vi aflyser kun arrangementer når det vurderes at det er uforsvarligt at afholde. Instruktøren vil i tilfælde af aflysning kontakte jer pr. telefon, frem til 3 timer før eventstart.
 • Skal vi selv have tøj med?

  I får udleveret overtræksdragt og handsker. Vi anbefaler dog at I har praktisk tøj, da dragterne ikke er vandtætte. Husk praktisk fodtøj.
 • Hvornår kan vi få lov til at spille?

  Det er helt optil jer - vi har åbent efter aftale, så bare book her på siden eller giv os et ring, vi opfylder 97% af alle adspurgte tidspunkter.
 • Kan malingen vakses af?

  Ja - vi benytter øko.kugler som er en blanding af glukose og frugtfarve - derfor vaskes det nemt af ved maskinvask og 30 grader.
 • Kan I sørge for mad?

  Det må vi desværre ikke, men vi arbejder på at få et godt samarbejde med pizzeria inkl. udbringning.
 • Kan vi spille efter mørkets frembrud?

  Ja - intet problem - tjek under events og "Night Game" - vi har projektører på banerne.
 • Hvordan kan vi betale?

  I kan betale med mobilepay, swipp eller kontant.

Har du spørgmål?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked