Bundgårdsvej 40, 7000 Fredericia
kontakt@paintballpremium.dk 4032 8402

 

Polterabend i en kaliber for sig selv. Paintball Premium afholder et af de vildeste polterabends i hele Danmark. Vi har de fedeste spil og slutter altid af med en rigtig polterabend paintball kamp. Vores udstyr er blevet opgraderet fra de standart 217 fps til 300 fps som er det maximale vi må spille med i Danmark. “Kan dog justeres ned hvis det ønskes” Vi har en kanindragt som gommen/bruden kan få på, så alle rigtigt kan se hvor han gemmer sig. Arrangementet går altså kort sagt ud på at få gommen/bruden i fokus, gennem hele arrangementet – hvilket det ikke vil komme til at tvivle på.

 

Et polterabendevent går kort sagt ud på at få gommen/bruden i fokus, gennem hele arrangementet.

Alkohol i forbindelse med paintball, er ikke et problem så længe det stadig er forsvarligt og at deltagerne kan overholde de gældende sikkerhedregler. Vi kan ikke få en alkohol bevilling så derfor er det helt okay at tage eget drikkelse med.

Gommen er blevet nedlagt og er nu klar på at give igen!

Gommen er blevet nedlagt og er nu klar på at give igen!

Polterabend spil er i gang og gommen putter sig bag en af de små hytter

Gommen gemmer sig for sine kammerater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paintball Premium er partnere med polterabend.co & polterabend.dk

Nyhed

Kombiner Paintball og bubble soccer. Prøv også vores super sjove Bubble Soccer, som uden tvivl vil give et smil på læben hos stort set alle. Bubble Soccer er god underholdning, hvor man feks. kan spille fodbold i de special designede Bubble Soccer-kostumer og brage ind i hinanden og trille rundt på banen uden at slå sig. Begge aktiviteter foregår på samme adresse.

Priseksempel v/10 personer

2 timers Paintball inkl. 500 skud
1 times Bubble Soccer
Pris: 550,- /person
Send forespørgsel
%d bloggers like this: