Bundgårdsvej 40, 7000 Fredericia
kontakt@paintballpremium.dk 4032 8402

Om os Paintball Premium

Vores erfaring med paintball er hentet ved forskellige turneringer verden over. Vores erfarne klubspillere, som i år stiller op i Danmarks bedste liga, DKPL, har ligeledes bidraget med opstilling af bane, spiltyper, gode råd og nogle af dem er sågar selv instruktører ude hos os. Alt dette for at give kunderne den ultimative paintball oplevelse.

Vores dygtige instruktører sørger for at alle er med og har modtaget de nødvendige informationer om brug af udstyret, sikkerhed, spiltyper, gode råd osv. Paintball Premium har den komplette udstyrspakke til mere end 30 personer, men har samtidig mulighed for at tilbyde selskaber over 30 personer en hel turnering.

Paintball er særdeles velegnet til alle former for julefrokoster, firmaarrangementer, polterabender og team building. Samtidig er en sjov og adrenalinfyldt dag med vennerne, studiekammeraterne eller familien også en oplagt mulighed.

Vores grill står klar

Vi har en bænke, borde og grill stående klar til jeres medbragte mad I kan nyde i forbindelse med jeres Paintball arrangement.

Derudover har vi vand og sodavand I kan købe til 10 kr.

 

 

 

 

Eventfirma

Vi tilbyder DEN ULTIMATIVE PAINTBALL OPLEVELSE. Det siger vi med sikkerhed, da vores vision fra dag ét er, at tilbyde eventoplevelser på absolut mest professionelle måde. Vi har specialiseret os inden for Paintball event til polterabend, fødselsdag, julefrokost, teambuilding og tilbyder samtidig event til dem som gerne vil hygge sig en dag med vennerne eller familien.

Fredericia

Vi er centralt placeret i trekantsområdet, med gode parkeringsforhold og tæt ved motorvejsafkørsel 59 Fredericia. Banerne ligger kun 2 minutter fra Fredericia centrum, 5 minutter fra Middelfart og 10 minutter fra Kolding og Vejle.

Top-udstyr

Vi lægger stor vægt på at I skal have den bedste oplevelse med i bagagen, og derfor har vi bl.a anskaffet ekstraordinært godt udstyr. Vi tilbyder kun professionelt udstyr, så som af bl.a. mærket Tippmann, med langt bedre skudpression og originalitet i forhold til traditionelle udlejningspistoler.

Sikkerhed

Sikkerheden er i højsædet og den går vi aldrig på kompromis med. Ved hvert arrangement er vores uddannede instruktører til stede og infomere omkring sikkerhed, samt sørger for den bliver overholdt til punkt og prikke. Du bliver klædt på med professionelt udstyr som godkendt maske, gevær, handsker og dragt. Vores baner er udelukkende konstrueret til Paintball brug, således net og faciliteter er godkendt fra Politiet til formålet.
%d bloggers like this: