Bundgårdsvej 40, 7000 Fredericia
kontakt@paintballpremium.dk 4032 8402

Paintball Premium tilbyder en lang række events, til mange forskellige anledninger. Inden længe, tilbyder vi en lang række ekstra aktiviteter, som i med garanti vil findes interessante.

Polterabend events er en af vores spidskompetencer og noget som vi er kendt for. Her tilbyder vi en hel række spiltyper som har til formål at få gommen/bruden i fokus. Dette sker gennem hele arrangementet, hvilket gommen/bruden ikke vil tvivle. Samtidig har i mulighed for at nyde medbragt grillmad hos os, da vi stiller en grill til rådighed. Herudover har vi forskellige samarbejdspartnere, som er villige til at give jer rabat, efter et paintball arrangement hos Paintball Premium. Herigennem kan vi altså tilbyde jer en hel pakke, hvis i vælger os. Vi kan ind til videre tilbyde; IPOLE og en super sjov polterabend kalender(Kommer flere aktiviteter inden længe). Samtidig ligger vi geografisk rigtig godt placeret, hvilket muliggøre sammentræf af personer fra hele landet.

Firmaarrangementer er også en af vores stærke sider. Her spiller vi forskellige typer spil, som har til formål at få holdkammeraterne til at arbejde sammen. Samtidig har i mulighed for at grille medbragt mad ude hos os.

Står dig og dine venner og mangler en anderledes dag, så kom ud til Paintball Premium. Vi kan garantere jer en adrenalinfyldt dag, som vil sætte sine spor i form af ar på kroppen. Ønsker i at grille, kan i kvit og frit benytte jer af vores grill.

Står dig og din familie og mangler en aktivitet, er paintball det helt rigtige valg. Konkurrencegenet vil med garanti komme op i samtlige personer og i vil komme ud i situationer hvor i bliver nødt til at samarbejde, for at vinde kampen. Ønsker i at blive og hygge efter arrangementet, stiller vi med glæde vores grill til rådighed og i er velkommen til at blive og spise medbragt mad på vores arealer.

Fylder du eller din ven år, så er paintball uden tvivl den rette aktivitet. Vi vil igennem hele arrangementet sørge for at få personen i fokus, ligesom et polterabend arrangement(hvis det ønskes). Samtidig kan vi tilbyde jer en super sjov og anderledes kalender, da vi har et unikt samarbejde med en fotograf, som kan lave en personlig kalender(kig nærmere på vores samarbejds dropdown menu). Ønsker i at grille efterfølgende, stiller vi med glæde en grill til rådighed, så i kan nyde medbragt mad på vores arealer.

Vi tilbyder også nightgame, nu hvor vi har fået installeret lys på vores to ud af tre baner. Dette ville være oplagt i forbindelse med et fødselsdags arrangement, da man efterfølgende kunne tage i byen eller lign.

Hos Paintball Premium afholder vi en gang i måneden en turnering for alle, øvede som nybegyndere. Turneringen vil hver måned være at finde på vores facebookside, hvor man herigennem har mulighed for at tilmelde sig. Alle er velkommen uanset antal. Man møder op og vi sætter holdene. Har man evt. ønsker til hold, kan man efterspørge dette.

 

%d bloggers like this: